Details

Shi në plazh (1984) komedi shqiptare e plotë

Shi ne plazh është një komedi shkruajtur nga Teodor Laço ne 1984.

Alberi (Viktor Zhusti) shkon per pushime ne plazh me dajen dhe nenen e tije. Daja eshte beqar ai nuk eshte martuar pasi pretendon se nje artiste i ka thyer zemren. Ne plazh eshte dhe e dashura e Alberit me familjen e vete. Ai e mban te fshehte dashurine e vete pasi e dashura e tij ka fituar buresn per ne akademine e arteve dhe kjo gje e pengon ate tja tregoj dajes. Daja nuk do te binte dakort me kete dashuri pasi ai pretendon se aktoret jane dhe ne jete te tilla. Gjate diteve te pushimeve ata njihen rastesisht me familjet e njeri – tjetrit dhe ketu fillon dhe historia e tyre. Comua komeshiu i Alberit ne gabine eshte nje pensionist ish kasap bashke me te shoqen i ngaterrojne pak gjerat per ciftin megjithese ne fund ata perfundojne bashke.

Shi ne plazh

Shi ne plazh

Interpretojnë:

  1. Robert Ndrenika,
  2. Vera Zheji,
  3. Elvira Diamanti,
  4. Birce Hasko,
  5. Viktor Zhusti,
  6. Agim Shuke,
  7. Mimika Luca
  8. Ermira Gjata
  9. Gjinovefa Rredhi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*