Details

Pallati 176

Telekomedia Pallati 176 shkruar nga Adelina Balashi është shfaqur në Tiranë në vitin 1986.

Ngjarjet zhvillohen ne nje qytet shqiptar para viteve 1990. Ne pallatin 176 banojne Jovan Bregu me te shoqen dhe djalin Ferdin. Ne te njejtin pallat banon dhe  Drejtori i ndermarjes se tij.  Ferdi bje ne dashuri me vajzen e drejtorit Elsen por dashuria e tyre mbahet e fshehte pasi Ferdi eshte nje i ri me shkolle te mesme ndersa Elsa studente ne shkolle te larte. Jovani vendos te shkruaj nje leter anonime dhe tja dergoj drejtorit dhe kjo gje nuk i pelqen te shoqes qe nuk do qe ai ta shkruaj. Kjo behet sebep qe te meret vesh dashuria e dy te rinjeve. Shume batuta dhe humor pikant do te gjeni ne telekomedi por per me shume shikojeni te plote.

Pallati 176

Pallati 176

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*