Details

Legjenda e fundit

Legjenda e fundit eshte nje film komedi nga aktori i mirenjohur shqiptar Elvis Pupa . Ky film ka si protagonist ” Legjenden ” i cili me kenget e tij tallava behet i famshem ne te gjithe boten . Por pikerisht nga kjo fame ate e divorcon e shoqja per arsye xhelozie , dhe ai largohet nga Shqiperia.

Legjenda e fundit

Legjenda e fundit

Comments are closed.