Details

Zonja nga qyteti (1976) Film Shqiptarë i plotë

Zonja nga qyteti është një film komedi xhiruar në Shqipëri nga regjisori Piro Milkani të vitit 1976. Skenari: Ruzhdi Pulaha, Producent: Kinostudio Shqipëria e Re, Muzika: Agim Krajka

Përmbajtja e Filmit Zonja nga qyteti:

Vendimi i Ollgës për të jetuar me Melin vajzën e saj që punon si ndihmësmjeke fshati kthehet në situata plot peripeci. Pas një panairi të tërë letërkembimi për të gjetur një dhëndër qyteti Ollga i prezanton Melit, Koçin që hiqet si artist i vërtetë. Por Meli ka rënë në dashuri me Bujarin dhe nuk shkulet nga fshati. IMDb

Ky film vazhdon dhe me nje pjese tjeter Nje shoqe nga fshati (1980) te cilin mund ta shikoni ne faqen tonë.

Zonja nga qyteti

Zonja nga qyteti

 

             Interpretojnë
  • Violeta Manushi: Ollga
  • Rajmonda Bulku: Meli
  • Stavri Shkurti: Sala, Sekretari i partise
  • Pandi Raidhi: Bako Kembora
  • Yllka Mujo: Shpresa
  • Piro Kita: Bujari, drejtori i shkolles
  • Sotiraq Bratko: Tirka
  • Vasillaq Vangjeli: Koçi
  • Petraq Xhillari: Malua

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*