Details

Tingujt e luftës (1976) film shqiptarë i plotë

Filmi  Tingujt e Luftës prodhim i vitit 1976.

Regjisor: Xhanfise Keko Skenari: Flamur Topi Producent: Kinostudio Shqiperia E Re Muzika: Tish Daija.

Përmbajtja e filmit

Bardhi jetim shkon të punojë në qytet në familjen e pasur të Galip Shkëmbit i cili ka një djalë Nardin. Në shtëpinë e tregëtarit të pasur vjen vazhdimisht Eqeremi që i jep Nardit mësime violine. Por Eqeremi zbulon talentin e Bardhit. Me ndihmën e Eqeremit Bardhi mëson t’i bjerë violinës dhe të bëjë aksionet e para kundër fashistëve.  IMDb

 
            
Tingujt e luftës

Tingujt e luftës

Interpretojnë:
  1. Ndrek Luca: Selimi
  2. Reshat Arbana:  Mësuesi
  3. Sulejman Pitarka:  Galip Shkëmbi
  4. Antoneta Papapavli:  e shoqja e Galipit
  5. Sokol Goxhi:  Bardhi
  6. Rubin Pitarka:  Nardi
  7. Anila Kardhashi:  Lulja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*