Details

Taulanti kërkon një motër (1984) film shqiptarë i plotë

Filmi “Taulanti kërkon një motër” prodhim i vitit 1984. Regjia: Xhanfize Keko, Skenari: Nexhati Tafa, Xh. Keko, Producent: Kinostudio Shqiperia E Re , Muzika: Hajg Zaharjan.

Përmbajtja e filmit

Taulanti 4 vjeçar fëmija i vetëm i një familje intelektuale nuk mund ta durojë më vetminë. Ai kërkon një motër. Por sa më shumë ngulmon Taulanti aq më shumë e neglizhojnë prindërit këtë kërkesë. Me ngadalë dëshira e Taulantit u pëlqen prindërve të cilët e kuptojnë se duhet ta shohin dëshirën e tij më me seriozitet dhe vëmendje. IMDB

Taulanti kërkon një motër

Taulanti kërkon një motër

  Interpretojnë

  1. Yllka Mujo:  Zana
  2. Viktor Zhusti:  Piro
  3. Donald Kokona:  Taulanti
  4. Roza Anagnosti:  Luli
  5. Agim Shuke:  Gëzimi
  6. Violeta Manushi:  Tezja
  7. Mimika Luca: Edukatorja
  8. Sabiela Agushi:  Ola
  9. Xhemil Tagani:  Shoferi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*