Details

SHQIPTARI Der Albaner (2010) shqiptaro-gjerman i plotë

SHQIPTARI Der Albaner është një film shqiptaro-gjerman i vitit 2010.

Përmbajtja e filmit

Një djalë i ri shumë simpatik shqiptar kërkon të martohet me Etlevan, bija e një komshiu, por babai i saj ka premtuar se do e martojë me një tjetër burrë, i cili i ka premtuar se do ti japi si shpërblim 10,000 Euro. Por kur marrin vesh që Etleva pret një fëmijë të Arbenit, familja e tij revoltohet dhe vëllezërit e saj duan te hakmerren. Ai vendos të iki menjëherë në Berlin. Péor aty ndeshet me shumë telashe sepse nuk kishte as leje qëndrimi, probleme në gjuhën gjermane etj… Por në fund ai mëson se si tja dali mbanë dhe të mbijetojë!

For the sake of love and the situations imposed by the life in his country, Arben emigrates to Germany. An illegal emigration, in search of money, a subtle condition to protect his love; an adventure that unintentionally confronts him with the unmerciful world of crime. IMDb

 
Shqiptari Der Albaner

Shqiptari Der Albaner

Interpretojnë:

 • Nik Xhelilaj – Arben
 • Stipe Erceg – Damir
 • André Hennicke – Apotheker
 • Luan Jaha – Onkel
 • Young – Shin Kim
 • Çun Lajçi – Vater
 • Eva Löbau – Nicola
 • Marian Meder – Kioskbesitzer
 • Yllka Mujo – nëna e Etlevas
 • Fitim Quenaj
 • Bruno Shllaku – Sali
 • Ivan Shvedoff – Slatko
 • Xhejlane Terbunia – Etleva
 • Amos Zaharia – Ilir

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*