Details

Shirat e vjeshtës (1984) film shqiptarë i plotë

Shirat e vjeshtës është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1984. Regjia: Spartak Pecani, Skenari: Nexhati Tafa, Producent: Kinostudio Shqiperia E Re, Muzika: Sokol Shupo.

Përmbajtja e filmit

Ndërpritet puna në një kohë me shira të paparashikuara në digën e një hidroçentrali të rendësishëm dhe rrezikohet kështu siguria e projektit. Kjo situatë rëndon më shumë në kryeprojektuesin ing. Ilirin i cili bashkë me shokët bën të pamundurën për të dalë nga kjo situatë e vështirë. IMDb

Shirat e vjeshtës

Shirat e vjeshtës

 Interpretojnë:
 1. Kastriot Çaushi: Iliri
 2. Eva Alikaj: Linda
 3. Robert Ndrenika: Sotiri
 4. Vangjush Furxhi: Astriti
 5. Ilia Shyti: babai i Ilirit
 6. Thimi Filipi: punonjës në hidrocentral
 7. Reshat Arbana:
 8. Agron Luzha:
 9. Sofika Bashari:
 10. Mina Koxhaku:
 11. Besnik Bisha:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*