Details

Rrugë të bardha (1974) film shqiptarë i plotë

Rruge te bardha film shqiptar prodhim i vitit 1974 IMDb. Regjia: Viktor Gjika,  Skenari: Vath Koreshi. Producent: Kinostudio Shqiperia E Re, Muzika : Limoz Disdari.

Përmbajtja e filmit

Një djalë i ri Deda i mbushur me entuziazmin e moshës dhe dashuri për punën endet përgjatë linjës telefonike duke kërkuar shkëputjen. Njerëzit që jetojnë në zona të thella malore presin me padurim të rregullohet linja e t’i urojnë njëri tjetrit Vitin e Ri. Deda vdes i ngrirë në majë të shtyllës duke luftuar me të ftohtin dhe motin e keq.

Rruge te bardha

Rruge te bardha

            Aktoret në rolet
  1. Robert Ndrenika: Ganiu
  2. Minella Borova: Bato
  3. Rikard Ljarja: Deda
  4. Agim Qirjaqi: Profesori
  5. Ilia Shyti: Xha Rizai
  6. Elida Cangonji: Zana
  7. Sali Doçi: Mezani
  8. Lec Bushati: Fshatari
  9. Antonenta Fishta: Nena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*