Details

Rrethimi i vogël (1986) film shqiptarë i plotë

Filmi shqiptar “Rrethimi i vogël” prodhim i vitit 1986 IMDb. Regjia: Saimir Kumbaro, Skenari: Ruzhdi Pulaha, Producent: Kinostudio Shqiperia E Re, Muzika: Ardit Gjebrea.

Përmbajtja e filmit

Agroni kryetari i ri i komitetit ekzekutiv të rrethit ndjehet i rrethuar nga ndikimi i Frosës së vjehrrës dhe disa të afërmve dhe miqve të cilët duan ta shfrytëzojnë postin e Agronit për interesat e tyre personale.

Rrethimi i vogël

Rrethimi i vogël

Interpretojnë:

 1. Timo Flloko:  Kryetar Agron Beshiri
 2. Sulejman Pitarka:  Llambi Guri
 3. Violeta Manushi:  Frosa Guri
 4. Kadri Roshi:  Zenun Boriga
 5. Albert Verria:  shoku Kopi
 6. Minella Borova:  Berti, kunati i Agronit
 7. Mevlan Shanaj:  Vironi, shoku i Agronit
 8. Sotiraq Bratko:  Maksi, shoku i Agronit
 9. Jani Riza:  Besoja, shoku i Agronit
 10. Pandi Raidhi:  Meti, shoku i Llambit
 11. Marjeta Ljarja:  Drita, bashkeshortja e Agronit
 12. Mimika Luca:  Shega, pastruesja
 13. Agim Shuke:  shoku Faik
 14. Xhevair Zeneli:  Gimi
 15. Vasillaq Vangjeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*