Details

Qyteti më i ri në botë (1974)

Qyteti më i ri në botë është një film prodhim i vitit 1974. Regjisor: Xhanfise Keko, Skenari: Muharrem Skënderi, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Gjon Simoni.

Përmbajtja e filmit:

Fatmiri i vogël prindërit e të cilit kanë punuar në një kantjer ndërtimi ëndërron të ndërtojë edhe vetë një qytet. Për këtë i ndihmon kujdestarja e kopshtit dhe një punëtor që u sjell të gjithë shokëve të tij vegla pune. Ndërtohet kështu brenda oborrit të një kopështi qyteti më i ri i botës dhe zbulohen ëndrrat dhe karakteret fëminore.

Interpretojnë:

  1. Roza Anagnosti
  2. Ilia Shyti
  3. Alket Mato
  4. Seimir Koka
  5. Genc Mosho
  6. Selma Sotirllari
Qyteti më i ri në botë

Qyteti më i ri në botë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*