Details

Pranvera s’erdhi vetëm

është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1988 IMDb. Regjia: Piro Milkani, Skenari: Anisa Makajan, Producent: Kinostudio Shqiperia E Re, Muzika: Ardit Gjebrea.
Përmbajtja:

Irena një fizikante e re bashkë me dy koleg të saj ndërmerr një studim të rëndësishëm larg nga shtëpia. Ajo shkon për një kontroll shëndetësor në spitalin e qytetit dhe mëson se vuan nga leuçemia. Pasi e merr veten nga depresioni shpirtëror ajo fillon të pajtohet me realitetin duke çmuar çdo sekondë të jetës së saj dhe dashurisë së saj të cilën përpiqet ta shmangë.

Interpretojnë

  1. Anisa Markarian
  2. Ema Ndoja
  3. Kristaq Skrami
  4. Valentina Kita
  5. Margarita Xhepa
  6. Thimi Filipi
  7. Mevlan Shanaj
  8. Serafin Fanko
  9. Ardian Cerga
Pranvera s’erdhi vetëm

Pranvera s’erdhi vetëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*