Details

Plumbi prej plasteline (1995) film shqiptarë i plotë

Filmi Plumbi prej plasteline prodhim i vitit 1995. Regjia: Petrit Ruka, Artan Minarolli, Skenari: Petrit Ruka, Artan Minarolli, Producent: Albafilm Studio.

Përmbajtja e filmit

Duke paraqitur komeciarlizmin në art dhe ideologji bota është përfshirë çdo ditë në vetvrasje. Një fëmijë i ekspozuar ndaj agresivitetit në masmedia dhe shoqëri ndryshon gradualisht nga një i pafajshëm në një vrasës. Filmi akuzon që jemi ne vrasësit e vërtetë prindërit dhe shoqëria. IMDb

    

Plumbi prej plasteline

Plumbi prej plasteline

Interpretojnë:

  • Ndriçim Xhepa
  • Mehdi Malkaj etj…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*