Details

Përrallë nga e kaluara (1987) film shqiptarë i plotë

Perralle nga e kaluara është një film shqiptar i prodhuar në Shqipëri në vitin 1987. Skenari i këtij filmi është i bazuar në Novelen me të njejtin titull të Andon Zako Çajupit. Regjia: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Dhimitër Anagnosti, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Limos Dizdari.

Përmbajtja e filmit

Variacion i komedisë “14 vjeç dhëndërr “ të A. Z. Çajupit. Në këtë komedi autori tregon historinë e martesës së Gjinos 14 vjeçar me Marigonë 20 vjeçare. Marigoja hakmerret me të gjithë ata që sajuan këtë martesë të pazakontë dhe më në fund fiton. IMDb

Perralle nga e kaluara

Perralle nga e kaluara

Interpretojnë:

 1. Elvira Diamanti….Marigo
 2. Admir Sorra……..Gjino
 3. Robert Ndrenika….Vangjeli
 4. Hajrie Rondo…….Tana
 5. Xhevdet Ferri……Trimi
 6. Mimika Luca……..Nena e Marigose
 7. Xhemil Tagani……Papa Sotiri, prifti i fshatit
 8. Mira Minga………Kotja
 9. Mehdi Malkaj…….Milua, budallai i fshatit
 10. Zef Mosi………..Maliqi
 11. Birçe Hasko……..Dasmori gaztor
 12. Aristotel Stefani..Nje nga dasmoret
 13. Margo Arseni
 14. Baftjar Çena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*