Details

Përballimi (1976) film shqitparë i plotë

Përballimi është film shqiptar prodhim i vitit 1976 IMDb. Regjisor: Viktor Gjika, Skenari: Teodor Laço, Producent: Kinostudio Shqiperia E Re, Muzika: Thoma Gaqi.

Përmbajtja e Filmit:

Ekranizim i romanit të Teodor Laços. Pas përfundimit të luftës njerëzit e rinj që kanë marrë pushtetin fillojnë të përballohen me urinë. Sekretari i partisë së qytetit Martin Kreka niset nëpër fshatra dhe udhëheq fushatën për grumbullimin e drithit që shitet në tregun e zi. Ai ndihmohet nga drejtori i grumbullimit i cili ka bluar për bukë edhe drithin e farës.

Perballimi

Perballimi

Interpretojnë:

 1. Bujar Lako: Martin Kreka
 2. Aleksandër Prosi: Miti
 3. Perika Gjezi: Agron Shullaku
 4. Pandi Raidhi: Pllaton Bubuqi
 5. Kadri Roshi: Nazifi
 6. Jani Riza: Xhezoja
 7. Thimi Filipi: Neziri
 8. Stavri Shkurti: Tarja
 9. Agim Qirjaqi: Hareto, nën Drejtori i Fabrikë
 10. Minella Borova:
 11. Mihal Stefa: Karrocieri
 12. Antonenta Papapavli: Klea
 13. Vangjel Grabocka: Dine Çobani
 14. Sotiraq Bratko: Një nga punëtorët e fabrikës
 15. Petrika Riza: Koço Sharko
 16. Koço Qëndro: Shefedini

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*