Details

Partizani i vogël Velo (1980) film shqiptarë i plotë

Partizani i vogel Velo është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1980. Regjia: Xhanfize Keko, Skenari: Anastas Kondo, Natasha Lako, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Kujtim Laro.

Përmbajtja e filmit

I vogli Velo mezi pret të rritet dhe të bëhet partizan i vërtetë. Kjo dëshirë e tij forcohet edhe më shumë pas vrasjes së të atit nga armiqtë dhe ai insiston që ta zëvëndësojë atë me çdo kusht. Disa herë ai nuk pranohet në rradhet e partizanëve për shkak të moshës së tij të vogël dhe të “pushkës që është më e gjatë se ai”. Por Velo nuk jepet. Më në fund ai arrin të pranohet në rradhët e partizanëve. IMDb

Partizani i vogel Velo

Partizani i vogel Velo

Interpretojnë:

  1. Petro Papakosta…….. Velo
  2. Kadri Roshi…….. xhaj Braho
  3. Pandi Raidhi…….. komandant Bani
  4. Stavri Shkurti…….. Sinani, babai i Velos
  5. Fitnete Tiço…….. Validea, nëna e Velos
  6. Eduard Çala…….. komisar Azemi
  7. Merita Çala……..
  8. Orinda Basha……..
  9. Artan Imami…….. Petro, partizani
  10. Ilir Çelia…….. Meçe, bariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*