Details

Një vit i gjatë (1987) film shqiptarë i plotë

Filmi “Një vit i gjatë” prodhim i vitit 1987. Regjia: Esat Ibro, Skenari: Natasha Lako, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Gjon Simoni.

Përmbajtja e filmit

Donika Sara është drejtoreshë e një ndërmarrjeje të rëndësishme. Papritur bashkëshorti i saj aksidentohet. Tani ajo duhet të zgjedhë midis jetës së saj shoqërore dhe detyrës si grua.

Një vit i gjatë

Një vit i gjatë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*