Details

Nje shoqe nga fshati (1980) Film shqiptarë i plote

Nje shoqe nga fshati është një film Komedi shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1980 nga Kinostudio Shqipëria e Re.

Regjia: Piro Milkani, Skenari: Ruzhdi Pulaha, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Agim Krajka.

Përmbajtja e Filmit Nje shoqe nga fshat:

Kinokomedi që pason Zonja nga qyteti (1976). Ollga përgatitet të shkojë në konferencën e gruas aktiviste ku do të flasë për eksperiencën e saj në lidhje me luftën kundër koncepteve konservative. Gjatë një atmosfere të ngrohtë Ollga i këndon ninullën e parë nipit të saj të porsalindur: “Na ishte njëherë një Ollgë që mbahej si zonjë. Kohët kaluan dhe zonja u bë një nga ne një shoqe nga fshati”.

Nje Shoqe Nga Fshati

Nje Shoqe Nga Fshati

Inerpretojnë:

 1. Violeta Manushi
 2. Robert Ndrenika
 3. Sotiraq Bratko
 4. Elvira Diamanti
 5. Pandi Raidhi
 6. Stavri Shkurti
 7. Raimonda Bulku
 8. Mirush Kabashi
 9. Piro Kita
 10. Hasan Fico
 11. Antoneta Papapavli
 12. Valentina Caci
 13. Katerina Biga
 14. Thimi Filipi
 15. Ina Osmanlliu
 16. Sokol Angjeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*