Details

Në çdo stinë (1980) film shqiptarë i plotë

Filmi “Në çdo stinë” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria Sot” në vitin 1980. Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Bashkim Hoxha, Viktor Gjika, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Peçi.

Përmbajtja e filmit

Zana dhe Bardhyli janë dy studentë që dashurohen. Përmes amplitudave shpirtërore të dashurisë së tyre filmi zbulon ëndrrat dëshirat dhe preferencat e tyre. Me karakteret që kanë pak a shumë të njëjtën moshë por edhe ndryshime midis njëri tjetrit filmi jep portretin e studentit të ri.

Në çdo stinë

Në çdo stinë

Interpretojnë:

  1. Ermira Bahidi
  2. Adrian Cerga
  3. Ylli Demneri
  4. Spiro Duni
  5. Arben Imami
  6. Pavlina Leka
  7. Anisa Markarian
  8. Tomor Nushi
  9. Karafil Shena
  10. Ema Shteto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*