Details

Mysafiri (1979) film shqiptarë i plotë

Filmi “Mysafiri” prodhim i vitit 1979. Regjisor: Hysen Hakani, Skenari: Mark Dodani, Hasan Prela, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Shaqir Kodra.

Përmbajtja e filmit

“Mysafiri” është një agjent i sigurimit të shtetit i cili infiltrohet në agjenturat e zbulimit të huaj që operojnë në Shqipëri, pas kapies se misionarit te degruar nga agjenturat e huaja ne Shqipëri. Duke pasur në dorë disa të dhëna kompromentuese të marra nga Agathia, sekretaria e inxhinjerit te minierave Fotionit, agjentët e huaj kërcënojnë ing. Fotion Papa, e shantazhojne per ta bere pjse te agjentures se tyre, dhe përpiqen ta detyrojnë të zbulojë informacione në lidhje me minerale të rralla në Shqipëri. IMDb

Mysafiri

Mysafiri

Interpretojë:

 1. Esma Agolli…Agathia
 2. Xhelal Tafaj…Fotion Papa
 3. Thimi Filipi…Akrepi
 4. Stavri Shkurti…Astriti, mysafiri
 5. Ndrek Luca…Gazmendi, shef sigurimi
 6. Lazër Vlashi…Dago, agjent i sigurimit te huaj per ceshtijet shqiptare
 7. Spiro Urumi…shef i sigurimit te huaj
 8. Pandi Siku…Zyberi, shoferi i taksise
 9. Liri Lushi…Arta, gruaja e Fationit
 10. Petraq Xhillari…Nihati, zoti Nata
 11. Zhani Ziçishti…Sadik Bezhora(Thanas Pecoldi)
 12. Frederik Fistani…Arbeni
 13. Dhurata Sefa…Liljana
 14. Lec Vuksani…zoti Bilo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*