Details

Melodi e pandërprerë (1985) film shqiptarë i plotë

Filmi Melodi e  pandërprerë prodhim i vitit 1985. Regjia: Fehmi Hoshafi, Skenari: Dhimitër Xhuvani, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Tahsim Hoshafi.

Përmbajtja e filmit

Filmi trajton dashurinë e njeriut për punën, profesionin që ka zgjedhur në jetë. Në qëndër është një bari me tufën e tij të dhive, është bota e tij intime dhe njerëzore.   IMDb

Melodi e panderprere

Melodi e panderprere

Interpretojë:

  1. Vangjel Agora
  2. Jul Qesari
  3. Shpëtim Shmili
  4. Albert Verria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*