Details

Malet me blerim mbuluar (1971) film shqiptarë i plotë

Filmi “Malet me blerim mbuluar” prodhim i vitit 1971. Regjisor: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Dhimitër Anagnosti, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Limoz Disdari.

Përmbajtja e filmit

Viti ‘43. Kabo, Jaho si dhe Peliceli një mjek Italian dhe Zeneli i vogël mbajnë në një vig Lilo Laben drejt spitalit partizan. Jaho tregon gjatë rrugës dobësi të veçantë për Lilon. Grupi qëndron në shtëpinë e Safait në natën e dasmës së të birit Birçes. Dhëndëri bashkohet me shokët e rinj. Në pranverën tjetër Jaho dhe shokët e tij kthehen për të marrë Lilon në spital por e gjejnë atë me këmbën e prerë. IMDb

Malet me blerim mbuluar

Malet me blerim mbuluar

Interpretojnë: 

 1. Timo Flloko……Kapo Dalipi
 2. Viktor Zhusti……Jaho
 3. Vangjush Furxhi……Peliçeli
 4. Kadri Roshi……Safa Hymeri
 5. Yllka Mujo……Lilo
 6. Agim Mujo……Zeneli, vëllai i Lilos
 7. Bernard Kokalari……
 8. Myqerem Ferra……xhaj Lamja
 9. Kristaq Kola……
 10. Birçe Hasko…… Asllani, vëlla i Safait
 11. Vangjel Heba……zoti Ali
 12. Mevlan Shanaj……Birçja
 13. Feriha Muçeli……gruaja e Safait
 14. Niko Kanxheri……Domeniko
 15. Liza Laska…… fshatare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*