Details

Lundrimi i parë (1984) Film Shqiptarë i plotë

Filmi “Lundrimi i parë” prodhim i vitit 1984. Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Shefqet Tigani, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Agim Krajka.

Përmbajtja e filmit

Në ekuipazhin e anijes “Shqiponja” ka kohë që zien debati për gjetjen dhe studimin e zonave të gjuetisë së peshkut. Mes debateve fillon punën Petriti një oficer i ri marine. Ai përkrah kapiten Borakun që ngulmon në futjen e metodave të reja për kapjen e peshkut.

Lundrimi i parë

Lundrimi i parë

Interpretojnë:

  1. Stavri Shkurti……..Boraku, tapiteni
  2. Ndrek Luca……..
  3. Vangjel Heba……..
  4. Krista Skrami……..Petriti
  5. Mina Koxhaku……..
  6. Arben Latifi……..
  7. Ketrin Gjonçe……..
  8. Lida Hoxha……..
  9. Gjergj Luca……..
  10. Muharrem Hoxha….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*