Details

Lugina e pushkatareve (1970) film shqiptarë i plotë

Lugina e pushkatareve është një film të vitit 1970, xhiruar nga regjisori Todi Bozo dhe Vitore Celi, Skenari: Todi Bozo, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Tonin Arapi.

Përmbajtja e filmit

Met Sokoli një pioner i ri ndeshet me një bandë diversantësh që po hynin në Shqipëri. Ai përballon me zgjuarësi vështirësitë dhe ndihmon rojet kufitare të asgjësojnë bandën. Babai i Metit plagoset gjatë konfliktit. Biri i tij zë vendin e të atit në luftën kundër armiqve.  IMDb

Lugina e pushkatareve

Lugina e pushkatareve

 

 

Comments are closed.