Details

Kur ndahesh nga shokët (1986) film shqiptarë i plotë

Filmi “Kur ndahesh nga shokët” prodhim i vitit 1986. Regjia: Petrit Llanaj, Skenari: Valter File, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Vladimir Kotani.

Përmbajtja e filmit:

Namiku brenda një kohe të shkurtër sjell shqetësime në atmosferën optimiste të një grupi saldatorësh. Kjo reflektohet edhe në jetën e tij private dhe familjare por sidomos në marrëdhëniet me vjehrrin e tij. Por shpejt ai e kupton vendin e tij në jetë kupton se sa poshtë ka rënë dhe reflekton mbi këto mendime.

Kur ndahesh nga shokët

Kur ndahesh nga shokët

Interpretojnë:

  1. Kadri Roshi ……..Islami
  2. Jul Nenshati …….Namiku
  3. Shpresa Bërdëllima…Zana
  4. Zef Bushati ……..Berti
  5. Vasillaq Vangjeli..Klarinetisti
  6. Ferdinand Radi …..Bateristi
  7. Kristo Kokoshari
  8. Antoneta Papapavli..nena e Zanes
  9. Fabit Beqiri
  10. Tomorr Guçe……..Violinisti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*