Details

Koha nuk pret (1984) film shqiptarë i pltë

Koha nuk pret është film televiziv shqiptar, prodhim i vitit 1984 me regji të Kujtim Meçajt dhe skenarë të Dhimitër Xhuvanit dhe Vangjel Lekajt.

Përmbatja e filmit:

Ngjarjet zhvillohen ne Tiranen e sapocliruar. Eshte prag clirimi, fund nentori 1944. Mbas çlirimit, mbeturinat e reaksionit dhe trradhetarve te kombit, në bashkëpunim me agjenturat e huaja, sabotojnë paradën dhe hyrjen e qeverisë në Tiranë. Beatriçia, agjente e vjetër, punon si kameriere në një lokal të Tiranës. Forcat e sigurimit asgjësojnë krerët e kësaj veprimtarie.

Interpretojnë:

 1. Filika Dimo—Beatrice Shmid (Adriana Kalt)
 2. Ndrek Luca—Cen Vrapi
 3. Edmond Budina—Spiro Xeka (avokati Viktor Qirkjako)
 4. Gjergji Melo—Mevlani
 5. Katerina Kote—Nuria
 6. Birce Hasko—Xhezo
 7. Luan Qerimi—Francesk Luku
 8. Minella Borova—zoti Leone, Roberto Altiko
 9. Nefail Piraniqi—Shaqir Aga
 10. Andrea Pepi—gjenerali britanik Smith
 11. Pandi Siku—Sami Dergjini
 12. Gjergj Lala—Behari
 13. Elez Kadria—Abdulla Varoshi(Miku)
 14. Jorgaq Tushe—koloneli britanik Walter
 15. Lazer Filipi—Mazllëmi
 16. Qemal Mehmeti—Baftjari
 17. Dario Llukaci—rrobaqepesi
 18. Teodor Rupi—pronari i lokal Internacional
Koha nuk pret

Koha nuk pret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*