Details

Koha e kometes (2007) film shqiptarë

Koha e kometes është film shqiptar i vitit 2007 i realizuar me regji nga Fatmir Koçi dhe shkimtar Dritero Kasapi, bazuar në romanin “Viti i mbrapshtë” nga Ismail Kadare.

Përmbajtja e filmit

Një i ri kërkon të luftojë për të liruar vendin e tij dhe për të sjellë lirinë në atdhe, por në vend të luftës ai gjen dashurinë e jetës së tij. IMDb

 
Koha e kometes

Koha e kometes

Interpretojnë:
 1. Blerim Destani … Shestan
 2. Masiela Lusha … Anjeza
 3. Xhevdet Ferri … Babai i Anjezes
 4. Thomas Heinze … Mbreti Wied (Vid)
 5. Vlado Jovanovski … Meto
 6. Çun Lajçi … Kus Babaj
 7. Ralf Moeller … Freiherr von Keittel
 8. Blerim Gjoci
 9. Xhevdet Jashari
 10. Marjeta Ljarja …krye-murgesha
 11. Besart Kallaku
 12. Adem Karaga
 13. Gentjan Zenelaj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*