Details

Intendenti (1981) Film Shqiptarë i plotë

Filmi “Intendenti” është prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria Sot” në vitin 1980. Regjia: Xhezair Dafa, Skenari: Sabri Godo, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Kozma Lara.

Përmbajtja e filmit

Në zemër të dimrit një intendent partizan niset për të çuar ushqime në spitalin partizan. Rrugës ndeshet me patrullat gjermane dhe detyrohet të lërë ushqimet në dyqanin e Salos. Kur kthehet përsëri në dyqan Salo i rrëfen se ushqimet ishin grabitur nga ballistët. Intendenti kërkon ndihmën e këshillit antifashist për të gjetur ushqimet e partizanëve dhe kështu zbulon bashkëpunëtorët e armiqve. IMDb

intendenti

intendenti

Interpretojnë:

 1. Fitim Makashi……Tome, intendenti
 2. Adem Gjyzeli……Sala Bashai
 3. Reshat Arbana……kryetari i keshillit te fshatit
 4. Piro Malaveci……Gjoleka
 5. Lutfi Hoxha……File
 6. Ilia Shyti……xhaj Zeneli
 7. Petraq Xhillari……Nane, kuzhinjeri partizan
 8. Pëllumb Dërvishi……komisari
 9. Qemal Mehmeti……Veizi
 10. Ali Bega……
 11. Bilbil Kasmi……
 12. Zija Grapshi……
 13. Besnik Tufa……
 14. Met Shehu……
 15. Prokop Mima……

 

 

Comments are closed.