Details

Horizonte të hapura (1968) film shqiptarë i plotë

Filmi “Horizonte te Hapura” 1968 nga regjisori Viktor Gjika, Skenari: Dritëro Agolli, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Limoz Disdari.

Përmbajtja e filmit

Ngjarja bazohet në ngjarje reale në portin e Durrësit, ku punon Sokrati, Robert Çamçakizi dhe Urani, i cili, sakrifikon jetën e tij për të ruajtur bigën gjatë një stuhie. IMBb

Horizonte te hapura

Horizonte te hapura

Interpretojnë:

 1. Dhimitër Orgocka,
 2. Sandër Prosi,
 3. Robert Ndrenika,
 4. Pandi Raidhi,
 5. Gaqo Spiro,
 6. Nikolin Xhoja,
 7. Sulejman Pitarka,
 8. Mirketa Çobani,
 9. Shpëtim Shmili,
 10. Ermir Kokalari,
 11. Dhorkë Orgocka,
 12. Thanas Boradini,
 13. Todi Thanasi,
 14. Gaqo Lepuri,
 15. Dashamir Gjati,
 16. Petraq Gjata,
 17. Abdulla Duma,
 18. Vangjel Sotiri,
 19. Mustafa Alushi.

Comments are closed.