Details

Gracka (1983) film shqiptarë i plotë

Filmi “Gracka” prodhim i vitit 1983 nga Kinostudio “Shqipëria e Re” . Regjia: Saimir Kumbaro, Skenari: Neshat Tozaj, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Robert Radoja.

Përmbajtja e filmit:

Dy prej oborrëtarëve të mbretit Zog rekurtohen nga agjenturat e huaja dhe futen ilegalisht në Shqipëri. Por banditët të mashtruar kapen dhe gjatë hetuesisë thyen. Kjo i shërben Sigurimit të Shtetit që organzion lojën për kapjen e njerëzve që hidhen në Shqipëri nga agjenturat e huaja.

Gracka

Gracka

Interpretojnë:

 1. Llazi Serbo … Gazmendi, oficer
 2. Viktor Çaro … Gjergji, major
 3. Mario Ashiku … Vesel Shahini
 4. Reshat Arbana … Gjenerali amerikan
 5. Vangjel Heba … Kurti
 6. Luan Qerimi … sër Majk
 7. Guljelm Radoja … Refiku, radisti
 8. Anastas Kristofori … Seiti
 9. Fatos Sela … Baja, oficer
 10. Gjon Kola … Ceni
 11. Kristaq Skrami …
 12. Vasjan Lami … oficer
 13. Spiro Urumi … Baba Nekiu, babai i taqesë
 14. Elez Kadria … Qamil Boronica
 15. Luigj Gurakuqi …
 16. Binok Hatibi …
 17. Esat Kola … Murati
 18. Ndrek Gjergji …
 19. Dervish Biba …
 20. Lazër Filipi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*