Details

Filmi “Gjurmë në dëborë” prodhim i vitit 1984. Regjia: Edmond Tare, Skenari: Roland Gjoza, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Pjetër Gaci.

Përmbajtja e filmit:

Në rajonin kufitar, ushtarët shikojnë hapa dhe dyshojnë për shkelje të kufirit. Iliri, një ushtar i regjimentit, fillon të dyshojë tek fshatari Shan Shopeli, i cili meret me gjueti, por qëllimi i tij është të bëjë të mundur futjen e një bande agjenture të huaj. Ata bien në gjurmët e tyre ku pati një betejë, në të cilën Iliri plagoset rëndë dhe humbet jetën.

Gjurmë në dëborë

Gjurmë në dëborë

Interpretojnë:

 1. Petrit Malaj… Iliri
 2. Astrit Hasani…Komandanti i postës
 3. Sheri Mita…Bush Buna
 4. Petraq Taçi
 5. Petrit Tuna
 6. Andon Koço
 7. Mimoza Gjiriti…Mësuesja
 8. Jetmira Dusha…Ndimës mjekja
 9. Zoica Nano
 10. Ornela Shkëmbi
 11. Edmond Bejleri
 12. Gëzim Hoxha
 13. Petraq Xhillari
 14. Gani Disha
 15. Leonard Daliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*