Details

 Fijet që priten (1976) Film Shqiptarë i plotë

Fijet që priten është film i metrazhit të gjatë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1976. Regjia: Muharrem Fejzo, Skenari: Neshat Tozaj, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Shpëtim Kushta.

Përmbajtja e filmit

Një agjent i huaj Sami Ameni zbret në aeroportin e Rinasit dhe menjëherë nis kërkimet për të aktivizuar një agjent tjetër Markon me të cilin ka bashkëpunuar pranë gjermanëve gjatë luftës. Plani i tyre është hedhja në erë e një uzinë të madhe. Për këtë u duhet të marrin të dhëna nga Besa e cila ka humbur disa dokumenta dhe ndjehet e kërcënuar. Por plani i tyre dështon.   IMDb

Fijet qe priten

Fijet qe priten

Interpretojnë:

 1. Kadri Roshi
 2. Roza Anagnosti
 3. Astrit Çerma
 4. Reshat Arbana
 5. Serafin Fanko
 6. Zhani Ziçishti
 7. Sander Prosi
 8. Petrit Llanaj
 9. Luan Qerimi
 10. Demir Hyskja
 11. Ilia Shyti
 12. Ajshe Stari

Comments are closed.