Details

Edhe ashtu edhe kështu (1989) Film shqiptarë o plotë

Përmbajtja e filmit

Teoriku Apostol Sako shkruan artikuj dhe jep leksione mbi dashurinë e lirë të rinisë në një kohë kur një konflikt i madh ndodh në familjen tij. E bija Alma studente e inxhinierisë dashuron një këngëtar atëherë kur i ati do ta martojë me një diplomat. Konflikti zgjidhet përmes situatave komike. Filmi “Edhe ashtu edhe kështu” prodhim i vitit 1989.

Edhe ashtu edhe kështu

Edhe ashtu edhe kështu


Interpretojnë:

 1. Agim Bajko …shume role si Agimi, gazetari
 2. Frederik Ndoci …Andi Bega
 3. Sesilia Plasari …Alma
 4. Robert Ndrenika …drejtor Sotiri
 5. Mirush Kabashi ….Apostol Sako, babai i Almes
 6. Zeliha Sina ……Arta
 7. Tinka Kurti ……Tezja e Almes
 8. Met Bega
 9. Vilson Gjoça ……Tanushi
 10. Merita Dabulla
 11. Silva Mamoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*