Details

Dy herë mat (1986) Film Shqiptarë i plotë

“Dy herë mat” është filmi komik me i pelqyer për publikun. I drejtuar nga Bujar Kapexhiu qe kesaj rradhe është dhe vete aktor, filmi është i mbushur me situata komike te papritura.
ILO Pinci, specialist i peshkut dhe i midhjeve, edhe shahist i njohur, arrin ne nje qytet te vogel bregdetar si i ftuar ne nje simultane shahu. Por ajo qe e shtyn me shume te vije ne kete qytet është deshira e tij e fshehte për te zbuluar te dhena praktike dhe teknike ne lidhje me kultivimin e midhjeve. Ai është i bindur se do ta perballoje lehtesisht ndeshjen me shahistet vendas por, ne simultane munded nga Rudina e vogel.

Dy herë mat

Dy herë mat

 

Interpretojnë

 1. Agim Bajko
 2. Met Bega
 3. Manjola Begolli
 4. Ilir Bezhani
 5. Alfred Bualoti
 6. Pëllumb Deçolli
 7. Bujar Kapexhiu
 8. Fadil Kujovska
 9. Pavlina Mani
 10. Zyliha Miloti
 11. Aleko Prodani
 12. Karafil Shena
 13. Agim Shuke
 14. Ervehe Veizi
 15. Fatmir Xhelili

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*