Details

Duel i heshtur (1976) Film Shqiptarë i plotë

Duel i heshtur është film i metrazhit të gjatë i prodhuar nga Kinostudio “Shqipëria e Re” më 1967 në Shqipëri.Regjia: Dhimitër Anagnosti, Skenari: Nasho Jorgaqi, Muzika: Nikolla Zoraqi. Operator: Petraq Lubonja, operator zëri: Asim Raxhimi – Vangjel Leka. Montazhi: Ismail Balla. As/regjizor: Kristo Jorgji, operator i dytë: Faruk Basha, piktor kostumesh: Astrit Tota, piktor grimior: LLukan Bushi, brigadier ndriçimi: Veli Kastrati, n/drejtor: Fuat Saraçi. Konsulent: Dashamir Ohri. Ekzekuton orkestra simfonike e Radio – Tiranës dhe e kinostudios “Shqipëria e Re”, dirigjent: Ferdinand Deda. Drejtor i filmit: Teodor Siliqi.

Duel i heshtur

Duel i heshtur

 

interpretojnë

  1. Rikard Ljarja
  2. Ndrek Luca
  3. Reshat Arbana
  4. Bujar Kapexhiu
  5. Injac Saraçi
  6. Fitim Makashi
  7. Eglantina Kume
  8. Avzi Hoxha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*