Details

Dita e parë e emërimit (1981) Film Shqiptarë i plotë

Filmi “Dita e parë e emërimit” prodhim i vitit 1981. Regjia: Rikard Ljarja, Skenari: Kiço Blushi, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Robert Radoja.

Përmbajtja e filmit

Bardha është përgjegjëse sektori në një kooperativë bujqësore ndërsa Gjika përgjegjës turni në një minierë. Për punë të palodhur ata emërohen në dikastere të ministrisë Bardha drejtoreshë në një ministri ndërsa Gjika zv/ministër. Këto emërime priten me gëzim nga minatorët dhe kooperativistët.

 Interpretojnë:

  • Roza Anagnosti……Drita
  • Fane Bita..Inxhinier Gjika
  • Margarita Xhepa…..Drita
  • Birçe Hasko..shofer Lame
  • Fadil Kujovska….Shofer
  • Viktor Çaro…Besimi i shoqi i Drites
Dita e parë e emërimit

Dita e parë e emërimit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*