Details

Dhe vjen një ditë (1986) film shqiptarë i plotë

Filmi “Dhe vjen një ditë” prodhim i kinostudios Shqipëria e Re vitit 1986. Regjia: Vladimir Prifti, Skenari: Teodor Laço, Vladimir Prifti, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Thoma Simaku.

Përmbajtja e filmit

Llano, një drejtor dikasteri, ka probleme me karakterin e tij profesional dhe shoqëror. Problem bëhet kritika e gazetës lokale ku i tërhiqet vëmendje për punën e tij. Me hamendjen e tij mendon se në të mund të ketë dorë shoku i tij i fëmijërisë Gori, i cili është inxhinjer në industrinë e tekstileve. Gjatë ballafaqimit kupton se dikush tjetër fshihet pas këtij rrelacioni. Bashkshortja e Llanos është e mendimit se Gori është shkaktari, por ai e hedh poshtë këtë akuzë, ndonëse e brrenë përbrenda.

Interpretojnë:

 1. Viktor Zhusti……..Llano Bleta
 2. Robert Ndrenika……..Zenuni
 3. Xhevdet Ferri……..Gori
 4. Demir Hyskja……..Baki Branica
 5. Rajmonda Bulku……..Klara
 6. Ali Bega……..Beqiri
 7. Birçe Hasko……..Daja
 8. Liza Laska……..Nena e Llanos
 9. Luiza Papathanasi……..Flutura
 10. Ndrek Shkjezi……..Nikolla
 11. Rozeta Ferri……..Vjollca, bashkeshortja e Gorit
 12. Fitnete Tiço……..
 13. Arqile Nasho……..
 14. Vasjan Lami……….shoku Niko
 15. Zhani Ziçishti…….Gjini
 16. Vera Zheji…… Mamaja e Klarës
Dhe vjen një ditë

Dhe vjen një ditë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*