Details

Debatik (1961) Film Shqiptar i plote

Debatik është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1961.

Përmbajtja e filmit:

Tre vjet pas pushtimit fashist fëmijët krijojnë organizatën e fëmijëve anti-fashistë që e quajtën Debatik (Djemtë e Bashkuar, Anëtarë të Ideve Komuniste). Coli, një djalë i varfër jetim, pranohet në Debatik. Ai arrin të lajmërojë mësuesin komunist që është në kurth por vritet gjate këtij aksioni. Xha Demiri e gjen të vdekur dhe e merr në karrocën e vet.

Debatik (1961)

Debatik (1961)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*