Details

Çifti i lumtur (1975) film shqiptarë i plotë

Çifti i lumtur është film komedi e metrazhit të gjatë nga regjisori Piro Milkani, prodhuar më 1975 në Shqipëri. Skenari: Kiço Blushi, Piro Milkani, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Agim Krajka.

Përmbajtja e filmit

Një komedi për jetën e viteve ‘70. Dy të rinj që vijnë nga besime të ndryshme fetare vendosin të martohen me njëri tjetrin dhe ua bëjnë të njohur dashurinë prindërve të tyre. Në takimin midis dy baballarëve i ati i djalit i rrethuar nga gruaja dhe halla krijon gjithfarë situatash komike pasi nuk e fsheh dot se nuk e do vajzën që vjen nga “një fe tjetër”. Por më në fund dorëzohet.  IMDb

Çifti i lumtur

Çifti i lumtur

Interpretojnë:

  1. Bep Shiroka: Fanatiku
  2. Nikolin Xhoja: Përparimtari
  3. Tinka Kurti: Nëna e djalit
  4. Niko Kanxheri: Dhëndëri
  5. Marije Qyrsaqi: Vajza
  6. Paolin Preka: Brigadieri
  7. Justina Aliaj: Halla e re
  8. Vitore Nino: Halla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*