Details

Çeta e vogël (1979) film shqiptarë i plotë

Filmi “Çeta e vogël” është film me metrazh të shkurtër, prodhuar nga Kinostudio Shqipëria e Re në vitin 1979.

Regjia: Mark Topallaj, Skenari: Kol Jakova, Producent: Shqipëria e Re, Muzika: Gjon Kapedani.

 Përmbajtja e filmit:

Bazuar në ngjarjet e vërteta të heronjve të Vigut pesë shokëve luftëtarë të ekzekutuar nga Gjermanët në veri të Shqipërisë gjtaë luftës së Dytë Botërore. Filmi “Çeta e vogël” është çensuruar dhe më pas e xhiruar në një version tjetër.

Çeta e vogël

Çeta e vogël

Interpretojnë:

 1. Xhelal Tafaj
 2. Ndrek Luca
 3. Gjon Karma
 4. Lec Bushati
 5. Marie Logoreci
 6. Ymer Balla
 7. Dashnor Zyberi
 8. Dajna Saraçi
 9. Jul Nenshati
 10. Ilir Dashi
 11. Mark Topallaj
 12. Skënder Çala
 13. Mimika Luca
 14. Ana Gjini
 15. Arjana Dosti
 16. Bilbil Kasmi
 17. Viktor Bruçeti
 18. Skënder Makbuli
 19. Estref Manaj
 20. Zef Marashi
 21. Loro Bianku
 22. Mark Tusha
 23. Ismet Zusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*