Details

Brazdat (1973) Film Shqiptarë i plotë

Brazdat është film dram i regjisorit Kristaq Dhamo, prohuar më 1973 në Shqipëri. Regjia: Kristaq Dhamo, Skenari: Dhimitër Xhuvani, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Shpëtim Kushta.

Përmbajtja e filmit

Marta është një vajzë e re energjike e cila fiton simpatinë e të gjithëve kur vendos të bëhet traktoriste. Në fillim burri i saj Ademi i cili do ta ketë Martën shoqe pune dhe do të ngasin të njëjtin traktor e inkurajon këtë dëshirë të Martës. Por më pas familja e re ka probleme Marta zbulon karakterin e vërtetë të Ademit i cili jepet shumë pas interesave vetjake.

Brazdat (1973)

Brazdat (1973)

Interpretojnë:

  1. Elida Janushi……..Marta
  2. Pandi Siku………..Ademi
  3. Astrit Cerma………Zeneli
  4. Muhamet Sherri…….Brigadieri
  5. Sotiraq Bratko…….Skenderi
  6. Albert Verria……..xha Selo, babai i Ademit
  7. Ilia Shyti………..Pergjegjesi i oficines
  8. Suzana Zekthi
  9. Liza Laska
  10. Ndrek Luca………..vellai i Ademit

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*