Details

Botë e padukshme (1987) Film Shqipta i plote

Filmi Botë e padukshme prodhim i vitit 1987. Regjia: Kristaq Dhamo, Skenari: Vath Koreshi, K. Dhamo, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Peçi.

Përmbajtja e filmit

Përmes një fabule të thjeshtë dhe një drame psikologjike filmi flet për pasionin ndershmërinë dhe përgjegjësinë e Besmirës një mjeke e cila eksperimenton një auto vaksinë flet për përpjekjet e saj kundra njerëzve jo kompetentë dhe të paaftë.

 

Interpretojnë:

 • Robert Ndrenika
 • Roza Anagnosti
 • Eva Alikaj
 • Kristaq Skrami
 • Vangjel Heba
 • Stavri Shkurti
 • Mimika Luca
 • Minella Borova
 • Ilia Shyti
 • Elida Janushi
 • Sotiraq Bratko
 • Andon Qesari
 • Shkëlqim Basha
 • Aleksandër Pogaçe
 • Nertila Koka
 • Flutura Godo
Botë e padukshme

Botë e padukshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*