Details

Beni ecën vetë (1975) Film Shqiptar i plote

Beni ecën vetë” është film shqiptar i prodhuar nga Kinostudio Shqipëria e Re. Regjia: Xhanfize Keko, Skenari: Kiço Blushi, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Limoz Dizdari.

Përmbajtja e filmit

Benin nuk e lejojnë të luajë jashtë mureve të shtëpisë.Xha Thomai që vjen nga fshati e merr me vete dhe për herë të parë Beni gjendet pa kujdesin e prindërve.Beni për herë të parë jeton në një familje fshatare ku i duhet të mësojë shumë gjëra të reja.Një natë Beni mbetet i vetëm në mes të pyllit por tashmë ai fillon të zbulojë një jetë shumë pranë natyrës.

Interpretojne:

 1. Yllka Mujo……Leta, nena e Benit
 2. Herion Spiro …Beni
 3. Pandi Raidhi….Xha Thomai
 4. Dhorkë Orgocka….Teto Ollga
 5. Gjergj Sollaku….Goni
 6. Selma Sotirllari..Jeta
 7. Koço Guda………Vaso
 8. Zhani Petro…….Babai i Benit
 9. Ema Shteto……..Drita
 10. Adrian Laperi
 11. Genc Anastasi
Beni ecën vetë

Beni ecën vetë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*