Details

Asgjë nuk harrohet (1985) film shqiptarë i plotë

Filmi “Asgjë nuk harrohet” prodhim i vitit 1985. Regjia: Esat Ibro, Skenari: Teodor Laço, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Aleksandër Lalo.

Përmbajtja e filmit

Ngjarjet e filmit zhvillohen në ditët e sotme por sillen edhe ngjarje nga e kaluara për të hedhur dritë në fakte dhe karaktere të ndryshme. Një i riatdhesuar vritet në një qytet të vogël. Askush nuk e di kush është vrasësi. Krye hetuesi e merr përsipër këtë ngjarje dhe ia del të zbulojë shkaqet e krimit.

Interpretojnë:

 1. Llazi Serbo……..Andi Rama,Hetuesi
 2. Thimi Filipi……..Gramozi,Kryetari i grupit hetimor
 3. Jani Riza……..Lame Kurrizi
 4. Stavri Shkurti……..Manol Gjinaj, Perkthyesi
 5. Perika Gjezi……..Elmazi,I plotfuqishmi i fshatit
 6. Mario Ashiku……..Profesor Kallmi
 7. Marko Bitraku……..Selmani Hivziu
 8. Ilia Shyti………..Shoku Ziber, veteran i luftës
 9. Gjergji Melo………Sekretari i partisë së fshatit
 10. Dhimitër Orgocka……..Xha Fanja
 11. Guljelm Radoja……..Peshkatari
 12. Zhani Ziçishti……..Xha Kozi,Mësuesi në pension
 13. Spiro Urumi……..Abdurrahman Harizi
 14. Marjeta Ljarja……..Sara, bashkëshortja e Andit
 15. Enver Plaku……..Shefi i Policisë
 16. Shkëlqim Jaupi……..Viron Mersini, kamarieri
 17. Vangjel Grabocka……Xha Gorja
 18. Redi Radoja……..Djali i peshkatarit
 19. Dhorkë Orgocka……..Nënë Xhikoja
 20. Ferdinand Radi……..Taksisti
 21. Merita Çoçoli……..Mbesa e plakës dëshmitare
Asgje nuk harrohet

Asgje nuk harrohet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*