Category: Shqiptarë

Sort: Date | Title | Views | | Comments Sort Ascending
View:

Nentori i Dyte HD (1982)

3.76K Views0 Comments

Nentori i Dyte HD (1982) Nëntori i dytë është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1982. Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Dh. Shuteriqi, K. Blushi, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Kujtim Laro. Film...

Gjenerali i ushtrisë së vdekur

871 Views0 Comments

Gjenerali i ushtrisë së vdekur (1975) film shqiptarë i plotë Gjenerali i ushtrisë së vdekur është një film, autori i të cilit është Ismail Kadare. Romani zhvillohet rreth një gjenerali italian, i cili është dërguar n...

Koha nuk pret (1984)

1.09K Views0 Comments

Koha nuk pret (1984) film shqiptarë i pltë Koha nuk pret është film televiziv shqiptar, prodhim i vitit 1984 me regji të Kujtim Meçajt dhe skenarë të Dhimitër Xhuvanit dhe Vangjel Lekajt. Përmbatja e filmit: Ngjarj...

Kur hapen dyert e jetës (1986)

1.24K Views0 Comments

Kur hapen dyert e jetës (1986) film shqiptarë i plotë Filmi "Kur hapen dyert e jetës" prodhim i vitit 1986. Regjia : Rikard Ljarja, Skenari : Rikard Ljarja, Producent : Shqipëria e re, Muzika : Zef Çoba. Përmbajtja ...

Një vit i gjatë (1987)

913 Views0 Comments

Një vit i gjatë (1987) film shqiptarë i plotë Filmi "Një vit i gjatë" prodhim i vitit 1987. Regjia: Esat Ibro, Skenari: Natasha Lako, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Gjon Simoni. Përmbajtja e filmit Donika Sara...

Balonat (1979)

945 Views0 Comments

Balonat (1979) film shqiptarë i plotë Filmi "Balonat" është prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria Sot" në vitin 1979. Regjia: Ismail Zhabjaku, Skenari: Muharrem Skënderi, Halil Kamberi, Producent: Shqipëria e re, Muzika...

Dhe vjen një ditë (1986)

840 Views0 Comments

Dhe vjen një ditë (1986) film shqiptarë i plotë Filmi "Dhe vjen një ditë" prodhim i kinostudios Shqipëria e Re vitit 1986. Regjia: Vladimir Prifti, Skenari: Teodor Laço, Vladimir Prifti, Producent: Shqipëria e Re , M...

Asgjë nuk harrohet (1985)

720 Views0 Comments

Asgjë nuk harrohet (1985) film shqiptarë i plotë Filmi "Asgjë nuk harrohet" prodhim i vitit 1985. Regjia: Esat Ibro, Skenari: Teodor Laço, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Aleksandër Lalo. Përmbajtja e filmit Ng...

Në çdo stinë (1980)

670 Views0 Comments

Në çdo stinë (1980) film shqiptarë i plotëFilmi "Në çdo stinë" është prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria Sot" në vitin 1980. Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Bashkim Hoxha, Viktor Gjika, Producent: Shqipëria e re , Muzik...

Koncert në vitin 1936

621 Views0 Comments

Koncert në vitin 1936 Film shqiptarë i plotë Filmi "Koncert në vitin 1936" prodhim i vitit 1978 i cili tregon për vizitën e e dy artisteve shqiptare (këngëtare dhe pianiste) në qytetin eLushnjës gjatë kohës së monark...

Flutura në kabinën time (1988)

594 Views0 Comments

Flutura në kabinën time (1988) film shqiptarë i plotëFilmi "Flutura në kabinën time" prodhim i vitit 1988. Regjia: Vladimir Prifti, Skenari: Teodor Laço, V. Prifti, Producent: Shqipëria e re , Muzika:Hajg Zaharjan.Për...

Fushë e blertë fushë e kuqe (1984)

567 Views0 Comments

Fushë e blertë fushë e kuqe (1984) film shqiptarë i plotëFilmi "Fushë e blertë fushë e kuqe" prodhim i vitit 1984. Regjia: Gëzim Erebara, Skenari: S. Këlliçi, G. Erebara, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër...

Gjeneral gramafoni (1978)

592 Views0 Comments

Gjeneral gramafoni (1978) film shqiptarë i plotëFilmi Gjeneral Gramafoni prodhim i vitit 1978. Regjisor: Viktor Gjika. Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Vath Koreshi, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Aleksandër Peçi.Pë...

I teti në bronx (1970)

783 Views0 Comments

I teti në bronx (1970) film shqiptarë i plotë Filmi "I teti ne Bronx" prodhim i vitit 1970. Regjisor Viktor Gjika Skenari Dritëro Agolli dhe Viktor Gjika Producent Shqipëria e re Muzika Kujtim Laro.Përmbajtja e filmit...

Gracka (1983)

656 Views0 Comments

Gracka (1983) film shqiptarë i plotëFilmi "Gracka" prodhim i vitit 1983 nga Kinostudio “Shqipëria e Re” . Regjia: Saimir Kumbaro, Skenari: Neshat Tozaj, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Robert Radoja.Përmbajtja e f...

Gezhoja e vjeter (1980)

562 Views0 Comments

Gezhoja e vjeter (1980) film shqiptarë i plotëFilmi "Gëzhoja e vjetër" është prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria e Re" në vitin 1980. Regjia: Saimir Kumbaro, Skenari: Neshat Tozaj, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Al...

Kur ndahesh nga shokët (1986)

569 Views0 Comments

Kur ndahesh nga shokët (1986) film shqiptarë i plotëFilmi "Kur ndahesh nga shokët" prodhim i vitit 1986. Regjia: Petrit Llanaj, Skenari: Valter File, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Vladimir Kotani.Përmbajtja e fi...

Mësonjtorja (1979)

545 Views0 Comments

Mësonjtorja (1979) film shqiptarë i plotëMësonjtorja është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1979.Regjia: Muharrem Fejzo, Skenari: Natasha Lako, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Limoz Disdari. Përmb...

Besa e kuqe (1982)

642 Views0 Comments

Besa e kuqe (1982) Film shqiptarë i plotëFilmi Besa e kuqe prodhim i vitit 1982. Regjia: Piro Milkani, Skenari: Dh. Anagnosti, V. Koreshi, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Zef Çoba. Interpretojne Zehrudin DoklePërm...

Çeta e vogël (1979)

688 Views0 Comments

Çeta e vogël (1979) film shqiptarë i plotë Filmi "Çeta e vogël" është film me metrazh të shkurtër, prodhuar nga Kinostudio Shqipëria e Re në vitin 1979. Regjia: Mark Topallaj, Skenari: Kol Jakova, Producent: Shqip...

Lundrimi i parë (1984)

628 Views0 Comments

Lundrimi i parë (1984) Film Shqiptarë i plotëFilmi "Lundrimi i parë" prodhim i vitit 1984. Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Shefqet Tigani, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Agim Krajka.Përmbajtja e filmitNë ekuipazhi...

Fillim i vështirë (1986)

634 Views0 Comments

Fillim i vështirë (1986) Film shqiptarë i plotë Filmi "Fillim i vështirë" prodhim i vitit 1986. Regjia: Albert Xholi, Skenari: Shpresa Vreto, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër Peçi. Përmbajtja e filmit ...

Qyteti më i ri në botë (1974)

595 Views0 Comments

Qyteti më i ri në botë (1974) Qyteti më i ri në botë është një film prodhim i vitit 1974. Regjisor: Xhanfise Keko, Skenari: Muharrem Skënderi, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Gjon Simoni. Përmbajtja e filmit: ...

Gjurmë në dëborë (1984)

595 Views0 Comments

Filmi "Gjurmë në dëborë" prodhim i vitit 1984. Regjia: Edmond Tare, Skenari: Roland Gjoza, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Pjetër Gaci.Përmbajtja e filmit:Në rajonin kufitar, ushtarët shikojnë hapa dhe dyshojnë pë...

Page 1 of 41234