Category: Shqiptarë

Sort: Date | Title | Views | | Comments Sort Ascending
View:

Gjenerali i ushtrisë së vdekur

2.76K Views0 Comments

Gjenerali i ushtrisë së vdekur (1975) film shqiptarë i plotë Gjenerali i ushtrisë së vdekur është një film, autori i të cilit është Ismail Kadare. Romani zhvillohet rreth një gjenerali italian, i cili është dërguar n...

Koha nuk pret (1984)

2.82K Views0 Comments

Koha nuk pret (1984) film shqiptarë i pltëKoha nuk pret është film televiziv shqiptar, prodhim i vitit 1984 me regji të Kujtim Meçajt dhe skenarë të Dhimitër Xhuvanit dhe Vangjel Lekajt.Përmbatja e filmit:Ngjarjet zhv...

Kur hapen dyert e jetës (1986)

2.84K Views0 Comments

Kur hapen dyert e jetës (1986) film shqiptarë i plotëFilmi "Kur hapen dyert e jetës" prodhim i vitit 1986. Regjia : Rikard Ljarja, Skenari : Rikard Ljarja, Producent : Shqipëria e re, Muzika : Zef Çoba.Përmbajtja e fi...

Një vit i gjatë (1987)

2.58K Views0 Comments

Një vit i gjatë (1987) film shqiptarë i plotëFilmi "Një vit i gjatë" prodhim i vitit 1987. Regjia: Esat Ibro, Skenari: Natasha Lako, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Gjon Simoni.Përmbajtja e filmitDonika Sara është...

Balonat (1979)

2.45K Views0 Comments

Balonat (1979) film shqiptarë i plotëFilmi "Balonat" është prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria Sot" në vitin 1979. Regjia: Ismail Zhabjaku, Skenari: Muharrem Skënderi, Halil Kamberi, Producent: Shqipëria e re, Muzika: ...

Dhe vjen një ditë (1986)

2.41K Views0 Comments

Dhe vjen një ditë (1986) film shqiptarë i plotëFilmi "Dhe vjen një ditë" prodhim i kinostudios Shqipëria e Re vitit 1986. Regjia: Vladimir Prifti, Skenari: Teodor Laço, Vladimir Prifti, Producent: Shqipëria e Re , Muz...

Asgjë nuk harrohet (1985)

2.17K Views0 Comments

Asgjë nuk harrohet (1985) film shqiptarë i plotëFilmi "Asgjë nuk harrohet" prodhim i vitit 1985. Regjia: Esat Ibro, Skenari: Teodor Laço, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Aleksandër Lalo.Përmbajtja e filmitNgjarjet...

Në çdo stinë (1980)

1.45K Views0 Comments

Në çdo stinë (1980) film shqiptarë i plotëFilmi "Në çdo stinë" është prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria Sot" në vitin 1980. Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Bashkim Hoxha, Viktor Gjika, Producent: Shqipëria e re , Muzik...

Koncert në vitin 1936

1.45K Views0 Comments

Koncert në vitin 1936 Film shqiptarë i plotë Filmi "Koncert në vitin 1936" prodhim i vitit 1978 i cili tregon për vizitën e e dy artisteve shqiptare (këngëtare dhe pianiste) në qytetin eLushnjës gjatë kohës së monark...

Flutura në kabinën time (1988)

1.39K Views0 Comments

Flutura në kabinën time (1988) film shqiptarë i plotëFilmi "Flutura në kabinën time" prodhim i vitit 1988. Regjia: Vladimir Prifti, Skenari: Teodor Laço, V. Prifti, Producent: Shqipëria e re , Muzika:Hajg Zaharjan.Për...

Fushë e blertë fushë e kuqe (1984)

2.10K Views0 Comments

Fushë e blertë fushë e kuqe (1984) film shqiptarë i plotëFilmi "Fushë e blertë fushë e kuqe" prodhim i vitit 1984. Regjia: Gëzim Erebara, Skenari: S. Këlliçi, G. Erebara, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Aleksandër...

Gjeneral gramafoni (1978)

1.36K Views0 Comments

Gjeneral gramafoni (1978) film shqiptarë i plotëFilmi Gjeneral Gramafoni prodhim i vitit 1978. Regjisor: Viktor Gjika. Regjia: Viktor Gjika, Skenari: Vath Koreshi, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Aleksandër Peçi.Pë...

I teti në bronx (1970)

13.89K Views0 Comments

I teti në bronx (1970) film shqiptarë i plotë Filmi "I teti ne Bronx" prodhim i vitit 1970. Regjisor Viktor Gjika Skenari Dritëro Agolli dhe Viktor Gjika Producent Shqipëria e re Muzika Kujtim Laro.Përmbajtja e filmit...

Gracka (1983)

1.33K Views0 Comments

Gracka (1983) film shqiptarë i plotëFilmi "Gracka" prodhim i vitit 1983 nga Kinostudio “Shqipëria e Re” . Regjia: Saimir Kumbaro, Skenari: Neshat Tozaj, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Robert Radoja.Përmbajtja e f...

Gezhoja e vjeter (1980)

1.07K Views0 Comments

Gezhoja e vjeter (1980) film shqiptarë i plotëFilmi "Gëzhoja e vjetër" është prodhuar nga Kinostudio "Shqipëria e Re" në vitin 1980. Regjia: Saimir Kumbaro, Skenari: Neshat Tozaj, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Al...

Kur ndahesh nga shokët (1986)

1.20K Views0 Comments

Kur ndahesh nga shokët (1986) film shqiptarë i plotëFilmi "Kur ndahesh nga shokët" prodhim i vitit 1986. Regjia: Petrit Llanaj, Skenari: Valter File, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Vladimir Kotani.Përmbajtja e fi...

Mësonjtorja (1979)

1.40K Views0 Comments

Mësonjtorja (1979) film shqiptarë i plotëMësonjtorja është një film shqiptarë i prodhuar në Shqipëri në vitin 1979.Regjia: Muharrem Fejzo, Skenari: Natasha Lako, Producent: Shqipëria e re, Muzika: Limoz Disdari. Përmb...

Besa e kuqe (1982)

1.35K Views0 Comments

Besa e kuqe (1982) Film shqiptarë i plotëFilmi Besa e kuqe prodhim i vitit 1982. Regjia: Piro Milkani, Skenari: Dh. Anagnosti, V. Koreshi, Producent: Shqipëria e re , Muzika: Zef Çoba. Interpretojne Zehrudin DoklePërm...

Çeta e vogël (1979)

1.22K Views0 Comments

Çeta e vogël (1979) film shqiptarë i plotëFilmi "Çeta e vogël" është film me metrazh të shkurtër, prodhuar nga Kinostudio Shqipëria e Re në vitin 1979.Regjia: Mark Topallaj, Skenari: Kol Jakova, Producent: Shqipëria e...

Lundrimi i parë (1984)

1.18K Views0 Comments

Lundrimi i parë (1984) Film Shqiptarë i plotëFilmi "Lundrimi i parë" prodhim i vitit 1984. Regjia: Hysen Hakani, Skenari: Shefqet Tigani, Producent: Shqipëria e Re , Muzika: Agim Krajka.Përmbajtja e filmitNë ekuipazhi...

Page 1 of 512345